Verzekeringen en Hypotheken
Meer nieuws op nu.nl

Voordelige hypotheek Peize

Kiesbrink Verzekeringen Hypotheken in Leek biedt u de ideale combinatie van ervaring en persoonlijke aandacht met up-to-date kennis van financiële producten zoals voordelige hypotheken en verzekeringen. Wij adviseren onafhankelijk tegen eerlijke, transparante kosten. Woont u in Peize, kom dan eens langs bij ons kantoor in Leek. Onze dienstverlening gaat zo ver als u dat wilt: van uw gehele financiële- of verzekeringspakket tot het afsluiten van een reisverzekering.

Voordelige hypotheek Peize op maat

Bij Kiesbrink Verzekeringen Hypotheken krijgt u een hypotheekadvies op maat. In ons hypotheekadvies stappenplan hebben we gegevens over de verschillende hypotheekvormen op een rijtje gezet, zodat u deze rustig met elkaar kunt vergelijken. Welke hypotheek het beste bij u past, een annuïteitenhypotheek, een lineaire hypotheek, een spaarhypotheek, een aflossingsvrije hypotheek, een bankspaarhypotheek of een overbruggingskrediet, bespreken we graag in ons kantoor in Leek onder het genot van een kopje koffie of thee. Een financieel product moet precies passen bij uw situatie. U kunt pas een financieel product afsluiten, wanneer u echt begrijpt hoe het in elkaar steekt.

Erkend adviseur

Kiesbrink Verzekeringen Hypotheken in Leek is een Erkend Financieel Adviseur. Bij een Erkend adviseur bent u verzekerd van breed financieel advies van hoge kwaliteit. Alle Erkend adviseurs hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels. De inschrijving bij Kifid, het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening garandeert een zorgvuldige afhandeling in het geval er een klacht mocht zijn over onze dienstverlening. Kiesbrink Verzekeringen Hypotheken is daarnaast ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM), een onafhankelijke gedragstoezichthouder die zich sterk maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten. AFM draagt samen met De Nederlandsche Bank (DNB) bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.

Meer informatie

Alle ondernemers als particulieren in Peize zijn van harte welkom bij Kiesbrink Verzekeringen Hypotheken, voor de hypotheek die past bij de onderneming of bij de volgende stap in het kopen van een woning. Woont u in de omgeving van Peize, loop dan eens binnen bij ons kantoor aan de Kokswijk 29 in Leek, of neem telefonisch contact op met 0594 519 294 en maak een afspraak voor het bespreken van de mogelijkheden van een voordelige hypotheek voor u.

  • AFM