Verzekeringen en Hypotheken
Meer nieuws op nu.nl

Hypotheekadvies Zuidhorn

Heeft u uw droomhuis gezien in Zuidhorn? Kiesbrink Verzekeringen Hypotheken in Leek geeft onafhankelijk hypotheekadvies tegen eerlijke, transparante kosten. Wij bieden u de ideale combinatie van persoonlijke aandacht en up-to-date kennis van financiële producten. Als u voor het eerst een huis gaat kopen is veel informatie nieuw voor u. Ook als u uw hypotheek wilt aanpassen of oversluiten wilt u het een en ander regelen. Wij helpen u graag verder in een adviesgesprek.

Onafhankelijk hypotheekadvies in Zuidhorn

Als financieel adviseur kunnen wij u advies geven over verschillende financiële producten, waaronder hypotheken en verzekeringen. We brengen uw situatie in kaart met behulp van door u aangeleverde informatie. Ook bekijken we welke belasting- en pensioenregels op u van toepassing zijn. Wij geven onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken en alles wat daarbij komt kijken. Kiesbrink Verzekeringen Hypotheken in Leek is persoonlijk, vakkundig en betrokken en niet gebonden aan een bank, een verzekeringsmaatschappij of een andere financieringsinstelling. Wij kennen de markt, weten wat er speelt en zoeken samen met u naar de beste hypotheek.

Betaalbare hypotheek

Kiesbrink Verzekeringen Hypotheken in Leek denkt met u mee. We bekijken samen waarop u kunt besparen en waar u eventueel nog meer rekening mee moet houden. Mogelijk wilt u over een paar jaar minder gaan werken of heeft u een kinderwens. Ook dan moet de hypotheek betaalbaar blijven. Zo zit u straks en in de toekomst goed in Zuidhorn! Kiesbrink Verzekeringen Hypotheken helpt u op verschillende manieren met een persoonlijk advies en maatwerk bij het maken van financiële keuzes. Niet alleen rekenen we voor u uit hoeveel geld u nodig hebt en hoeveel u kunt lenen, ook vergelijken we verschillende hypotheken en bijbehorende voorwaarden. We inventariseren tevens uw toekomstplannen en wensen. Kijk eens rond op onze website voor informatie over onze verschillende diensten.

Meer informatie

U bent van harte welkom bij Kiesbrink Verzekeringen Hypotheken, voor de verantwoord hypotheekadvies dat past bij uw onderneming of bij de volgende stap in het kopen van een woning in Zuidhorn. Woont u in de omgeving van Leek en wenst u meer informatie? U kunt vrijblijvend bij ons langskomen in het kantoor aan de Kokswijk 29, of ons bellen voor een afspraak via 0594 519 294.

  • AFM