Verzekeringen en Hypotheken
Meer nieuws op nu.nl

Hypotheekadvies Grootegast

Het huis van uw dromen staat in Grootegast. Als u voor het eerst een huis gaat kopen is veel informatie nieuw voor u. Maar ook als u uw hypotheek wilt aanpassen of oversluiten wilt u het een en ander regelen. Kiesbrink Verzekeringen Hypotheken in Leek biedt u de ideale combinatie van persoonlijke aandacht en up-to-date kennis van financiële producten. Wij geven onafhankelijk hypotheekadvies tegen eerlijke, transparante kosten. Wij helpen u graag verder in een adviesgesprek.

Onafhankelijk hypotheekadvies Grootegast

Wij kennen de markt, weten wat er speelt en zoeken samen met u naar de beste hypotheek. Als financieel adviseur kunnen wij u advies geven over verschillende financiele producten, waaronder hypotheken en verzekeringen. Kiesbrink Verzekeringen Hypotheken in Leek geeft onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken en alles wat daarbij komt kijken. Wij zijn persoonlijk, vakkundig en betrokken en niet gebonden aan een bank, een verzekeringsmaatschappij of een andere financieringsinstelling. Kiesbrink Verzekeringen Hypotheken helpt u op verschillende manieren met een persoonlijk advies en maatwerk bij het maken van financiële keuzes. We brengen uw situatie in kaart met behulp van door u aangeleverde informatie. Ook bekijken we welke belasting- en pensioenregels op u van toepassing zijn.

Betaalbare hypotheek

Kiesbrink Verzekeringen Hypotheken denkt met u mee. Niet alleen rekenen we voor u uit hoeveel geld u nodig hebt en hoeveel u kunt lenen, ook vergelijken we verschillende hypotheken en bijbehorende voorwaarden. We inventariseren tevens uw toekomstplannen en wensen. Mogelijk wilt u over een paar jaar minder gaan werken of heeft u een kinderwens. Ook dan moet de hypotheek betaalbaar blijven. We bekijken samen waarop u kunt besparen en waar u eventueel nog meer rekening mee moet houden. Zo zit u straks en in de toekomst goed in Grootegast! Kijk eens rond op onze website voor informatie over onze verschillende diensten.

Meer informatie

Woont u in de omgeving van Leek en wenst u meer informatie? U bent van harte welkom bij Kiesbrink Verzekeringen Hypotheken, voor de verantwoord hypotheekadvies dat past bij uw onderneming of bij de volgende stap in het kopen van een woning in Grootegast. U kunt vrijblijvend bij ons langskomen in het kantoor aan de Kokswijk 29, of ons bellen voor een afspraak via 0594 519 294.

  • AFM