Verzekeringen en Hypotheken
Meer nieuws op nu.nl

Erkend hypotheekadviseur Zevenhuizen

Zoveel mensen, zoveel wensen! Zo is het ook met hypotheken. Woont u in de omgeving van Zevenhuizen, dan biedt Kiesbrink Verzekeringen Hypotheken u de ideale combinatie van persoonlijke aandacht en up-to-date kennis van financiële producten. Het is belangrijk dat u kiest voor de hypotheek die bij u past. Er zijn verschillende vormen hypotheken met elk hun voor- en nadelen. Samen met uw Erkend hypotheekadviseur Zevenhuizen bespreekt u welke vorm of vormen het beste bij u passen. Geheel toegespitst op uw situatie en afgestemd op uw wensen voor nu en in de toekomst!

Erkend hypotheekadviseur Zevenhuizen

Kiesbrink Verzekeringen Hypotheken in Leek is Erkend Financieel Adviseur, gespecialiseerd in hypotheken. De keurmerken Erkend Financieel Adviseur en Erkend Hypotheekadviseur worden uitgegeven door de SEH, een onafhankelijke stichting die is opgericht met het doel u te voorzien van het beste financiële advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden. Erkend adviseurs hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte SEH-opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.Bij een Erkend adviseur bent u verzekerd van breed financieel advies van hoge kwaliteit.

Niet alleen hypotheekadvies

De kans is groot dat u wensen hebt, die net als een eigen woning in Zevenhuizen, grote invloed hebben op uw financiële situatie. U wilt bijvoorbeeld niet tot uw 67e doorwerken, maar eerder stoppen met werken, voor u zelf beginnen, sparen voor de studie van uw kinderen of uw hypotheek versneld aflossen. Zult u keuzes moeten maken of kunt u met de juiste voorzieningen en een doordacht financieel advies wellicht al uw wensen realiseren. Met deze vragen gaat u naar uw Erkend adviseur in Leek.

Eerlijk over kosten

Een oriënterend gesprek met Kiesbrink Verzekeringen Hypotheken in Leek is gratis. Dit gesprek verplicht u tot niets. Aan advies en bemiddeling zijn wel kosten verbonden. Wij maken vooraf precies duidelijk op welke kosten u moet rekenen en wat u van ons mag verwachten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Meer informatie

Woont u in de omgeving van Zevenhuizen en wenst u meer informatie? U kunt vrijblijvend bij ons langskomen in het kantoor aan de Kokswijk 29 in Leek, of ons bellen voor een afspraak via 0594 519 294. U bent van harte welkom bij Kiesbrink Verzekeringen Hypotheken, voor de verantwoord hypotheekadvies dat past bij uw onderneming of bij de volgende stap in het kopen van een woning in Zevenhuizen.

  • AFM