Verzekeringen en Hypotheken
Meer nieuws op nu.nl

Erkend hypotheekadviseur Tolbert

Zoveel mensen, zoveel wensen! Zo is het ook met hypotheken. Het is belangrijk dat u kiest voor de hypotheek die bij u past. Er zijn verschillende vormen hypotheken met elk hun voor- en nadelen. Samen met uw Erkend hypotheekadviseur Tolbert bespreekt u welke vorm of vormen het beste bij u passen. Geheel toegespitst op uw situatie en afgestemd op uw wensen voor nu en in de toekomst! Woont u in de omgeving van Tolbert, dan biedt Kiesbrink Verzekeringen Hypotheken u de ideale combinatie van persoonlijke aandacht en up-to-date kennis van financiële producten.

Erkend hypotheekadviseur Tolbert

Kiesbrink Verzekeringen Hypotheken in Leek is Erkend Financieel Adviseur, gespecialiseerd in hypotheken. Bij een Erkend adviseur bent u verzekerd van breed financieel advies van hoge kwaliteit. De keurmerken Erkend Financieel Adviseur en Erkend Hypotheekadviseur worden uitgegeven door de SEH, een onafhankelijke stichting die is opgericht met het doel u te voorzien van het beste financiële advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden. Erkend adviseurs hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte SEH-opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.

Niet alleen hypotheekadvies

De kans is groot dat u wensen hebt, die net als een eigen woning in Tolbert, grote invloed hebben op uw financiële situatie. Zult u keuzes moeten maken of kunt u met de juiste voorzieningen en een doordacht financieel advies wellicht al uw wensen realiseren. U wilt bijvoorbeeld niet tot uw 67e doorwerken, maar eerder stoppen met werken, voor u zelf beginnen, sparen voor de studie van uw kinderen of uw hypotheek versneld aflossen. Met deze vragen gaat u naar uw Erkend adviseur in Leek.

Eerlijk over kosten

Een oriënterend gesprek met Kiesbrink Verzekeringen Hypotheken in Leek is gratis. Dit gesprek verplicht u tot niets. Aan advies en bemiddeling zijn wel kosten verbonden. Wij maken vooraf precies duidelijk op welke kosten u moet rekenen en wat u van ons mag verwachten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Meer informatie

Woont u in de omgeving van Tolbert en wenst u meer informatie? U kunt vrijblijvend bij ons langskomen in het kantoor aan de Kokswijk 29 in Leek, of ons bellen voor een afspraak via 0594 519 294. U bent van harte welkom bij Kiesbrink Verzekeringen Hypotheken, voor de verantwoord hypotheekadvies dat past bij uw onderneming of bij de volgende stap in het kopen van een woning in Tolbert.

  • AFM